Snowboardles

Indoor snowboardles

Relaxed leren snowboarden

Wat is er nu leuker dan relaxed leren snowboarden onder topbegeleiding! Tijdens de snowboardles staat de leraar vlak voor je en geeft direct aanwijzingen. Je snowboardleraar staat ook vaak samen met je op de baan. Doordat de hellingshoek en de snelheid van de baan instelbaar zijn, is snowboardles/training op de indoorbaan geschikt voor zowel beginners als (ver)gevorderden. Terwijl je technisch leert snowboarden ben je tegelijkertijd bezig met het verbeteren van je conditie zodat je nog meer plezier zal hebben van je wintersportvakantie.

Twee boarders van hetzelfde niveau kunnen tegelijk op deze "eindeloze" piste snowboarden. De piste is voorzien van de laatste nieuwe val-vriendelijke kunststof toplaag die goede sneeuw­eigen­schappen heeft. Doordat de piste constant draait, kun je continue afdalen en daardoor veel meters maken. Je zult zien, al na een paar snowboardlessen heb je het idee van het snowboarden onder de knie en ben je een stuk fitter!

Indoor snowboardles

Voordelen van indoor snowboarden

  • leraar vlak bij » veel individuele aandacht
  • geen liften » geen verlies boardtijd
  • oneindige afdaling » perfecte techniek- en conditie-training
  • leraar met mobiele stopknop » weinig valpartijen
  • indoor » geen weersinvloeden
  • spiegelwanden » zelfcorrectie
  • alle niveaus » pistes in hellingshoek en snelheid verstelbaar
  • lessen op afspraak » lestijden naar keuze
Indoor snowboardles

Personal Snowboardtraining

Indoor Ski & Snowboard Rotterdam verzorgt jouw Personal Snowboardtraining (PST).

Samen met je PST trainer maak je een plan om het gewenste resultaat te bereiken. De PST trainer is jouw vaste trainer. Je maakt telefonisch of via de mail afspraken met hem/haar wanneer je kunt snowboarden. De PST is met 1 of 2 personen en duurt 30 of 60 minuten.

Snowboarder in Val Thorens

Meer informatie

Instructievideo's

Instructievideo indoor snowboardles Op onze website staan diverse instructievideo's waarin de verschillende technieken van het snowboarden worden getoond.