Five Finger Shoes

Blootsvoets lopen heeft talloze gezondheidsvoordelen

Uit wetenschappelijke studies blijkt dat lopen op blote voeten beter is voor het menselijk lichaam.
Het is beter voor de stabiliteit en wendbaarheid van je lichaam. Bovendien is het minder belastend voor spieren en gewrichten.

FiveFingers voorbeeld 1
FiveFingers voorbeeld 2

Meer energie door blootsvoets lopen

Door blootsvoets te lopen, worden de spieren in de voeten sterker en verbruiken minder zuurstof zodat je meer energie hebt. Maar blootsvoets lopen heeft als nadeel dat je voeten vies worden en kwetsbaar zijn.

Vibram heeft daar een oplossing voor, namelijk Vibram FiveFingers. Schoenen met vijf tenen, gemaakt van dun, scheurbestendig en ademend materiaal dat als een tweede huid op de voet aansluit.

Terug naar de natuur met FiveFingers

Vibram FiveFingers geven het natuurlijke "blote voeteneffect" terwijl je voeten toch beschermd zijn. Ook zorgen de "tenenschoenen" voor een betere balans.

Vibram FiveFingers zijn in verschillende categoriën te krijgen. Voor sporten, running, fitness-yoga, outdoor en watersport heeft Vibram meerdere verschillende geschikte modellen zowel voor mannen als voor vrouwen.
In de USA zijn de "tenenschoenen" al een groot succes.

FiveFingers voorbeeld 3
FiveFingers voorbeeld 4

Meer informatie over Vibram FiveFingers

Kom langs voor meer informatie over FiveFingers, of neem contact op met Marcel via onze contactpagina (onderwerp: Five Fingers). Ook in de zomermaanden, als Indoor Ski & Snowboard Rotterdam is gesloten, kun je contact met ons opnemen.